Karlstad Business Center
Karlstad Business Week

Årets företagshändelse i Värmland

Klicka för att se schemat för hela Business Week

SÅ HÄR FUNGERAR DET PÅ KARLSTAD BUSINESS WEEK


Alla inom näringslivet är varmt välkomna till Business Week! De flesta av eventen kräver förbokning för att du skall vara säker på att få plats. Ej bokade platser kommer vi att ha fritt drop-in på (gäller ej After Works och luncher - där krävs att du förbokat).


Sitta och arbeta

Har du lust att sitta och arbeta mellan eventen är du varmt välkommen att prova på KBC.

Reklamband för access

För att kunna hålla reda på maxantal besökare (Räddningstjänstens max) för lokalerna har vi s k reklamband. Du får ett i entrén att ha på dig under hela vistelsen på Business Week.


Kostnad Business Week

Hela Business Week är kostnadsfri för dig som besökare (undantaget AW Hockey samt Winks & Marknadsföreningens event). Detta klarar vi tack vare Karlstad Business Center, Företagarna, Almi Värmland, Nya Ekonomikompetens och Four PR. Gynna gärna dessa sponsorer & arrangörer!!


Välkommen till Business Week!  Du också!

Boka event genom att klicka på respektive bild

INSIDER #19 inleder Business Week och det är Linda Take, CEO Blue Future, som kommer att berätta om sitt ledarskap. Lyssna, lär och inspireras av eventet som hittills alltid varit fullbokat!

Per Schlingmann förklarar hur det nya kommunikations-landskapet fungerar, och berättar hur du själv kan bli framgångsrik genom att använda dig av nutidens mest effektiva vapen – berättelsen.

Vi är mycket glada att fantastiskt populära Wink kommer till Business Week. Och håller nätverksträff på Karlstad Business Center.

Den här gången även för män.

I en tid när kopiering av affärsmodeller, produkter och tjänster går snabbare än någonsin, ökar värdet av det originella och det som inte kan göras digitalt och därmed kopieras. Per Schlingmann förklarar hur det hänger ihop.

Kathrine Löfbergs berättar, och intervjuas, om Löfbergs hållbara långsiktiga vision. Som hon och 4:e genera-tionen Löfberg jobbat fram och som gäller för ägarna. Anders Thorén intervjuar.

Mini After Work Häng med när Autowåx & Företagarna bjuder på AW under Business Week. Härligt god pizza, öl och kul Quiz. På Good Guys Tap.

Om det är din vilja och ambition att få företaget att växa och om det finns potential i din affärsidé – då är det här seminariet för dig. Almi Värmland ger dig ett workshop-seminarium.

Tomas Rhöse berättar om den fortsatta utvecklingen av Bryggudden. Och hur man planerar för nästa stora satsning Tullholmsviken. Viktiga områden även för näringslivet i Karlstad.

Sören Jonsson, Projektledare Resecenter Karlstad. En roll som definitivt hör till en av Värmlands viktigaste. Även för näringslivet. Häng med när Sören ger dig senaste nytt om projektet.

Du får ca. en timmes lärande, inspiration och samtal kring vad som skapat framgång, misstag som gjorts, tankar om personal, ekonomi, försäljning, prissättning, kostnader etc.

Kan det bli bättre än att samma eftermiddag som Färjestad möter Skellefteå, få ett spännande uppsnack direkt från Head Coach Johan Pennerborn. På Karlstad Business Center.

Efter Uppsnack med Johan Pennerborn på KBC väntar mat & dryck på Naviero Vinbar. Därefter buss till Löfbergs Arena för Färjestad – Skellefteå (läktarplats). Endast 595 kr+moms/person.

Marknadsföreningen. Med mer än 20 år i det värmländ-ska näringslivet. Man hyllar fantastisk kommunikation i Värmland. Passa på att hänga med på deras nätverksträff under Business Week.

Möjlighet att provköra BMW. Förena nytta med nöje. Njutning. Autowåx finns på plats. Med bilar att prova. Samt med all information för tjänste-/privatbilsköpet.

Kraftfullt styrelsearbete bidrar till affär & konkurrenskraft. Men vad menas då med ett ”kraftfullt styrelsearbete”? Just det kommer man att prata mer om på detta seminarium. Lunch ingår.

För 3 år sedan blev han utnämnd till Årets Unga VD på en gala i Vinterträdgården på Grand Hotell i Stockholm. Mikael Lezdins har även hunnit med att få 4 DI Gaseller samt 1 MästarGasell.

Ung och kvinna. Ekonom. Med ett kulturarv att förvalta. Sara Börsvik är ledaren. I en bransch där digitalisering påverkar varje dag. Missa inte när Sara delar med sig av framtid & ledarskap!

_______________________________________________________________________

Av entreprenörer.

För entreprenörer.


Med Karlstad Business Week sätter vi ytterligare fokus på företag och företagsamhet. Det som genererar arbetstillfällen och skatteintäkter till vårt gemensamma samhälle.


Tillsammans skapar vi arrangörsföretag dagar som stimulerar och hyllar företagande och företagssamhet! Karlstad Business Week är till för alla i näringslivet som är anställda eller driver företag och som tycker att det är viktigt med ett bra näringslivsklimat i Värmland!


Variation och engagemang

Alla företagare och anställda som är intresserade är välkomna att interagera på Karlstad Business Week!


Det flesta av alla event är kostnadsfria. Många kräver dessutom ingen föranmälan utan fungerar som drop-in. De flesta event, föredrag, frukostar, nätverk osv. kommer att hållas på Karlstad Business Center men flera arrangemang sker också på olika företag i Inre Hamn.


Mängder av företag

Bara i Magasin 2 finns t.ex, förutom Karlstad Business Center, även Elvenite, Bulldozer, Good Guys Brew, Bastard Burgers, Melker, Desition By Heart, Lipkin, Klaravik, Good Guys Tap mfl.


I hela Inre Hamn hittar du även företag som Löfbergs, Rejlers, Andritz, Effect Management, CGI, STC, Evry, Tieto, Handelskammaren, Företagarna, Ankdammen, Naviero, Mondo Arkitekter, Iver, Almi, PwC och många, många fler.


Lev dina dagar i Inre Hamn

För att göra Karlstad Business Week möjligt att verkligen hänga på kommer Karlstad Business Center att vara öppet för alla som vill sitta där och arbeta. Är du tex intresserad av ett föredrag kl. 10.00 en dag och sedan en annan aktivietet kl. 15.00, behöver du inte åka tillbaka till ditt kontor emellan. Slå dig bara ner och arbeta på KBC så tappar du inte tid.


Och, vem vet, du kanske även skapar några nya värdefulla relationer i mötet med andra affärsmänniskor.

Fakta

Plats: Karlstad Business Center och Inre Hamn

För vem: Alla affärsmänniskor

Ansvariga för Karlstad Business Week: Företagarna, Nya Ekonomikompetens, Almi, Karlstad Business Center.

_______________________________________________________________________

INRE HAMN - VÄRMLANDS HETASTE AFFÄRSOMRÅDE


Karlstad Business Week har sitt epicenter i Värmlands hetaste affärsområde Inre Hamn.


Med 5 minuters promenadavstånd når du flera 100-tals företag och 1.000-tals affärsmänniskor. Samtidigt är kollektivtrafiken med både bussar, tåg och taxi endast några minuters gångväg från Inre Hamn. Det är också lätt att få parkering i Löfbergs Parkeringshus på Bryggudden.


I hjärtat av Inre Hamn i Magasin 2, bara 10 meter från bryggor och vatten, ligger Karlstad Business Center. Varifrån Karlstad Business Week utgår från.