Karlstad Business Center
KBCGolfen2021

INFORMATION

ANMÄLAN

KBC Golfen 2021

Gillar du golf. Eller trevligt sällskap och en promenad i naturen. Oavsett vilket är du varmt välkommen att vara med på andra upplagan av KBC Golfen, KBC Golfen 2021. Som spelare eller som caddie. Du behöver inte vara KBC Member men du skall ha din arbetsplats i Karlstads Inre Hamn.


Golf är på många sätt en fantastisk sport. Spänning, teknik och koncentration varvas med trevligt sällskap och motion ute i naturen.


I september är det dags för den andra upplagan av KBC Golfen. KBC Golfen 2021. Alla som har sin arbetsplats i Inre Hamn är välkomna att delta - oavsett om du spelar golf eller inte. 


Tävlingen är en pristävling bestående av fina priser till de segrande samt ett årligen återkommande vandringspris. 2020 vanns KBC Golfen av Löfbergs med Margareta Borgström i spetsen.


Missa inte att bli 'för evigt' ihågkomna som ett av de företag som tar hem företagspriset i KBC Golfen!


Prisutdelning sker sedan veckan efter tävlingen (torsdag 23 sep 2021) kl. 17.00 på Karlstad Business Center kombinerat med lite trevlig After Work.


Vi hoppas även få möjlighet att bjuda in alla dittills anmälda spelare till t.ex. en kvällsträff på kommande nya fina inomhusarenan på Karlstad Golfklubb och/eller kanske en frukostgolf i maj/juni e dyl. Så anmäl dig redan idag!

Typ av arrangemang

#tävling #nätverkande #motion #affärsgemenskap #afterwork


Fakta

Plats: Karlstad Golfklubb

För vem: För dig som arbetar på ett företag i Karlstads Inre Hamn

Arrangör: KBC genom KBC Member Daniel Jarmyr

Kostnad: Ingen tävlingsavgift (Respektive spelare betalar sin ev. greenfee.)

Löpande anmälan för alla glada golfare

Vi tar emot anmälningar löpande via nedanstående formulär. Observera att 'no show up' eller senare avbokning än 7 dagar innan eventet startar, debiteras med full greenfeeavgift.


Eventet har ett maxantal (!) deltagare så anmäl dig så snart du vet att du kan delta.

 
 
 
Jag vill vara med och spela (greenfee avgift)
Jag vill vara med och gå caddie (ej avgift)
 
 
Torsdag 16/9 2021
 
 
 
 

Hittills anmälda företaget till KBC Golfen 2021