Karlstad Business Center
För dig

ÄR VÄRMLANDS NÄRINGSLIV VIKTIGT ÄVEN FÖR ER?


För oss på KBC är Värmlands Näringsliv det vi fokuserar på. Till 100%. Vi vet att det händer bra saker när duktiga, ambitiösa affärsmänniskor träffas.


Därför har vi skapat KBC - ett ställe där människor möter människor. Nätverkar. Skapar affärer. Parallellt med att man utför sitt ordinarie arbete.BLI EN DEL AV ETT STARKARE VÄRMLÄNDSKT NÄRINGSLIV!


Vi tror mycket på att öka kontakterna mellan medarbetare och företag inom Värmlands Näringsliv. För att det inte skall ske på bekostnad av det viktiga, dagliga arbete var och en behöver utföra, finns mötesplatsen för Värmlands Näringsliv: Karlstad Business Center.


Här utför ni ert arbete parallellt med att möjligheten till nya spännande möten. Som kan leda både till affärer, nya konstellationer, sambarbeten, kompetensutveckling etc.OVÄRDERLIGT FÖR UNGT FÖRETAGANDE & STUDENTER


Vi på Karlstad Business Center vill dra vårt strå till stacken för att öka möjligeterna för unga företagare såväl som att knyta kontakter mellan studenter på Karlstads Universitet och näringslivet.


KBC är en stimulerande och lärande miljö där det är lätt att komma in i olika gemenskaper. Vi bjuder också ofta in studenter till våra event för att bidra till kontakter mellan näringslivet och universitetet.POSITIVGEMENSKAP

WORK-SHOPS

KOMPETENSUTVECKLING

NYTÄNKANDE

KONFERENSRUM

KONTORSARBETSPLATSER

FÖRSÄLJNINGSCOACH

ADVISORYBOARDS

LEANAdministration

PERSONLIGAKBC Pro:s

RAMAVTAL&DELNING

GEMENSAMBUYPOWER

AKTIVTFÖRETAGSSTÖD

SMARTAARBETSSÄTT

DELNINGSEKONOMI