Karlstad Business Center
Egen företagare

EGENFÖRETAGARE

MED ETT VÄRMLÄNDSKT FÖRETAG


Är du egenföretagare? Sitter i ett dyrt kontorshotell idag. Eller kanske är hemmasittare. KBC är utvecklat för dig.


Som KBC Member får du ett naturligt och lättsamt nätverkande i din vardag. Utan att tappa arbetstid.


Du fortsätter som småföretagare men ökar känslan av tillhörighet och möjligheten av att vara en del av ett större sammanhang i form av Karlstad Business Center.


Vi är måna om att du skall synas. Både på vår webb såväl som på affärscentret. Ordnar du event eller utbildningar hjälper vi gärna till att marknadsföra sådana.


Genom att ha KBC som arbetsplats slipper du fundera på om internet fungerar, copy/print, om det skall göras service på kaffemaskinen, hur du skall få plats med 15 personer i ett möte eller om du klarar att ta emot 50 personer på en utbildning etc.


Behöver du sitta och ringa och ha helt tyst omkring dig, eller vill du stå upp och arbeta. Kanske vill gå samtidigt som du mailar eller pratar i telefon. Behöver ett bra mötesrum för 4 personer. Vill kunna få en fikabuffe uppdukad för besökarna. Veta att det alltid är städat, ordningplockat och representativt?


Här finns skärmar på alla skrivbordsplatser, kontorstillbehör som hålslag, häftapparater, pennor, skärmaskin och laminator. Ett fullt utrustat och exklusivt kök. Självklart AV-utrustning och vår 3-zoners högtalaranläggning har både mygg-mikrofoner såväl som lös handmokrofon som tillbehör.


Många av våra KBC Members samarbetar och samverkar på olika sätt. Man hittar varandra och börjar olika typer av samarbeten.


Behöver du åka iväg under dagen? Boka enkelt KBC:s poolbil.


Träna utan extra kostnad på Optimal Träning. Typ 10 meter från KBC.


POSITIV GEMENSKAP

WORK-SHOPS

KOMPETENSUTVECKLING

NYTÄNKANDE

DIGITALINSPELNING

KONTORSARBETSPLATSER

FÖRSÄLJNINGSCOACH

ADVISORYBOARDS

LEANAdministration

PERSONLIGATRÄNARE

RAMAVTAL&DELNING

SAMARBETEN PROJEKT

AKTIVTFÖRETAGSSTÖD

SMARTAARBETSSÄTT

DELNINGSEKONOMI