Karlstad Business Center
Företagsledare

FÖRETAGSLEDARE

FÖR ETT FÖRETAG I VÄRMLAND

Oavsett om ni har behov av ordinarie kontorsplatser på KBC eller inte, kan ni låta hela eller delar av er personal dra nytta av KBC.


Välj arbetsplats beroende på vilket arbete du skall utföra. Våra olika zoner ger stor möjlighet till flexibitilitet och anpassning.


På KBC stimuleras avspänt och naturligt nätverkande. Grunden för utveckling och affärer. Mellan olika företag i olika branscher av olika storlek.


En del KBC Members hänger på KBC i första hand för att ha tillgång till olika mötesrum. Andra är nyfikna på andra och vill öka sina affärsrelationer. Vissa är på KBC endast några gånger/månad och vill inte betala dyrt för kontor som mest står tomt.


Ett antal KBC Members har produkter och tjänster andra företag ofta har behov av. En del av dem är i allra högsta grad KBC Members för att de får kunder på affärscentret.


Alla vi träffar på KBC tycker att det är så skönt att allt fungerar så bra. Att det är ordning och reda. Fräscht och städat. Att bokningsystem fungerar, copy/print, high speed internet etc. Det ger effektiv arbetstid.


Att det på KBC är nära till stöd och hjälp är också något som uppskattas av KBC Members. Det är enkelt att få hjälp med data/it, redovisning och ekonomi, webbfrågor, coachning inom ledarskap osv.


Kombinationen av att få riktigt mycket för pengarna samtidigt som alla KBC Members har kort 3 månaders uppsägningstid, har gjort att nästan alla som har behov av KBC också hoppar på som KBC Members.


Självklart hjälper det även de som fortfarande är lite osäkra på om man skall bli KBC Member, att ALLA KBC Members som svarade på vår senaste kundundersökning (okt/nov 2017) svarade att man varmt rekommenderar andra att bli KBC Members!


Välkommen som Business Member. Även du.

POSITIV GEMENSKAP

WORK-SHOPS

KOMPETENSUTVECKLING

NYTÄNKANDE

KONTORSARBETSPLATSER

FÖRSÄLJNINGSCOACH

ADVISORYBOARDS

LEANAdministration

PERSONLIGATRÄNARE

RAMAVTAL&DELNING

SAMARBETEN PROJEKT

AKTIVTFÖRETAGSSTÖD

SMARTAARBETSSÄTT

DELNINGSEKONOMI