Karlstad Business Center
Företagsledare

FÖRETAGSLEDARE

FÖR ETT FÖRETAG I VÄRMLAND

Oavsett om ni har behov av ordinarie kontorsplatser på KBC eller inte, kan ni låta hela eller delar av er personal dra nytta av KBC.


  • Välj arbetsplats beroende på vilket arbete du skall utföra. Våra olika zoner ger stor möjlighet till flexibitilitet och anpassning.


  • På KBC stimuleras avspänt och naturligt nätverkande. Grunden för utveckling och affärer. Mellan olika företag i olika branscher av olika storlek.


  • En del KBC Members hänger på KBC i första hand för att ha tillgång till olika mötesrum. Andra är nyfikna på andra och vill öka sina affärsrelationer. Vissa är på KBC endast några gånger/månad och vill inte betala dyrt för kontor som mest står tomt.


  • Ett antal KBC Members har produkter och tjänster andra företag ofta har behov av. En del av dem är i allra högsta grad KBC Members för att de får kunder på affärscentret.


  • Alla vi träffar på KBC tycker att det är så skönt att allt fungerar så bra. Att det är ordning och reda. Fräscht och städat. Att bokningsystem fungerar, copy/print, high speed internet etc. Det ger effektiv arbetstid.


  • Att det på KBC är nära till stöd och hjälp är också något som uppskattas av KBC Members. Det är enkelt att få hjälp med data/it, redovisning och ekonomi, webbfrågor, coachning inom ledarskap osv.


  • Kombinationen av att få riktigt mycket för pengarna samtidigt som alla KBC Members har kort 3 månaders uppsägningstid, har gjort att nästan alla som har behov av KBC också hoppar på som KBC Members.


  • Självklart hjälper det även de som fortfarande är lite osäkra på om man skall bli KBC Member, att ALLA KBC Members som svarade på vår senaste kundundersökning (okt/nov 2017) svarade att man varmt rekommenderar andra att bli KBC Members!


Välkommen som Business Member. Även du.

POSITIV GEMENSKAP

WORK-SHOPS

KOMPETENSUTVECKLING

NYTÄNKANDE

KONTORSARBETSPLATSER

FÖRSÄLJNINGSCOACH

ADVISORYBOARDS

LEANAdministration

PERSONLIGATRÄNARE

RAMAVTAL&DELNING

SAMARBETEN PROJEKT

AKTIVTFÖRETAGSSTÖD

SMARTAARBETSSÄTT

DELNINGSEKONOMI

Karlstad Business Center AB

Magasin 2 (Inre Hamn)

Tynäsgatan 10

652 16 Karlstad

 

+46 (0)70 35 95 400

Postadress:

Box 2050

650 02 Karlstad

Fakturaadress:

Kund-id FRX4523

FE 301

105 69 Stockholm

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera