Karlstad Business Center
Förväntningar

VÅR VÄRDEGRUND FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG

SOM VILL BLI KBC Member
Ibland får vi frågan om vem som kan bli KBC Member? Spontant brukar vi svara att vår målgrupp är aktiva affärsmänniskor som rör på sig, nätverkar och tycker om att göra affärer.


Om vi börjar med den enklaste parametern så är den att avtalen tecknas med företag. Sedan skall den som tecknar KBC Member också klara en kreditkontroll/UC. Vi välkomnar även kvalitetsstarka medlemsföretag/kluster/nätverk som KBC Members.


Värdegrund

När det gäller de lite mjukare delarna är det förstås viktigt att varje KBC Member stämmer rimligt överens med KBC:s värdegrund: Resultat (fokus på faktiska effekter), Nytänk (kreativa, innovativa användbara lösningar), Kvalitet (fokus på nöjd kund) och Lösningar (ett lösningsorienterat synsätt). Dessa delar skall hela tiden vara i samklang med Glädje & Respekt (för individen).


Sunda företag

Vi vill också att de som blir KBC Members har en i grunden bra affärsmodell. Inte så att man måste tjäna mycket pengar eller ha en viss omsättning, och vi håller heller inte på och gör en massa kontroller kring detta, utan det handlar mer om att vi prioriterar sunda företag som löser och förbättrar sina kunders förutsättningar och behov.


Bra mix av affärsmänniskor

Vi eftersträvar absolut också en mix av olika typer av affärsinriktade människor. Mångfald och jättegärna en bra fördelning kvinnor/män, olika åldrar etc. Och att du är en positiv person som ser möjligheter, tycker om att vara aktiv, ser det som spännande med den yngre generationens digitala vana och kompetens samtidigt som du stimuleras av seniora människors kompetens och (arbets-)livserfarenhet.


Varmt välkomna som KBC Member. Ni också.

POSITIV GEMENSKAP

WORK-SHOPS

KOMPETENSUTVECKLING

NYTÄNKANDE

DIGITALINSPELNING

KONTORSARBETSPLATSER

FÖRSÄLJNINGSCOACH

ADVISORYBOARDS

LEANAdministration

PERSONLIGATRÄNARE

RAMAVTAL&DELNING

SAMARBETEN PROJEKT

AKTIVTFÖRETAGSSTÖD

SMARTAARBETSSÄTT

DELNINGSEKONOMI