Karlstad Business Center
News 4

Ett av alla mess som kommit in efter genomförandet av Karlstad Business Week

KBC NEWS #4 (Februari 2021)


Ytterligare två städer på väg in


Coworking är en fantastisk möjlighet för människor som arbetar modernt och har behov av nya kontakter, varierande arbetsplatser och mötesrum på många olika orter.


Vi har nu ytterligare två coworkingställen på två olika (nya) orter på väg in i samarbetet med övriga städer (Karlstad, Örebro, Västerås, Eskilstuna, Skövde, Stockholm).


”…KBC Members skall ha tillgång till åtminstone 25-talet kontor runt om i Sverige...”


Med målsättningen att alla KBC Members skall ha tillgång till åtminstone 25-talet kontor runt om i Sverige, fortsätter vi att knyta fler coworkings till oss i detta samarbete.


Gemensamhetsfördelar

Att använda sig av delningsekonomi kring kontor och mötesplatser är inte bara smart. Det är även ekonomiskt smart och klimatsmart. De digitala arbetssätten på ett coworking innebär också fördelar för miljön.


”…även ekonomiskt smart och klimatsmart…”


Genom att bli KBC Member och betala 1.690 kr/mån (årsavtal, annars 1.990 kr/mån) får du inom kort alltså tillgång till ytterligare kontorsstäder. Så att du kan ligga i startgroparna när restriktionerna släpper. Läs mer här!


Tillväxtkorridoren

Extra kul tycker vi att det är att vi redan har så många av våra samarbetspartners i det vi definierat som Tillväxtkorridoren (vårt Tema för 2021). En av orterna som nu kommer till ligger också inom ramen för detta område.


”…många av våra samarbetspartners i det vi definierat som Tillväxtkorridoren…”


Så håll utkik! Så ser du snart vilka städer alla KBC Members kontorsytor utökas till och kan själva vara en del av ett allt mer växande affärsnätverk.


Varma hälsningar

Vi på Karlstad Business Center

Kristina Ahlmark, Karlstad Business CenterGlest bland galgarna men inte isolerat


I nära ett års tid har det varit klart färre personer på Karlstad Business Center än normalt. Vissa veckor endast 5-10 personer, andra veckor 10-15.


Sedan årsskiftet har dock både KBC Members såväl som mötesdeltagare så sakta börjat vända tillbaka. Det sker förstås inga fysiska event än, det har vi stopp för, men med tanke på hur det varit långa tider är ändå 20-30 personer på plats klart fler än tidigare.


”…upp till 60 KBC-kunder utan att ge avkall på myndigheternas rekommendationer...”


Eftersom KBC kan ta emot upp till 60 KBC-kunder utan att ge avkall på myndigheternas rekommendationer, är det fortfarande mycket enkelt att hålla avstånd. Vill man även slippa närhet som av misstag kan uppstå vid kaffemaskinen, kan man ha egen termos med sig.

Gränsen går vid 60 personer

Eftersom vi i dagsläget varje dag är långt ifrån max antal personer på Karlstad Business Center, ser vi heller ingen fara i att släppa in nya kunder.


”…ingen fara i att släppa in nya kunder...”


Det har också kommit till några nya företag på KBC sedan årsskiftet. Jämfört med förra året vid samma tidpunkt är det dock avsevärt färre nya företag. Vi vet att många tvekar då man inte vill riskera att KBC plötsligt kanske inte kan ha öppet en period.


100% rabatt

Eftersom läget fortfarande är högst osäkert när det gäller pandemin och månaderna framåt, har vi därför också valt att lämna 100% rabatt på månadsavgifterna på våra två nya abonnemang KBC Friend samt KBC Meeting.


100% rabatt gäller för säkerhets skull ända fram till 30 juni 2021. Det innebär att det då även finns gott om tid för den som vill prova på KBC en tid utan månadsavgift.

Annonsplats

Många söker oss, vi söker dig.

"...Karlstad Business Center är sannolikt den mest prisvärda kontorslösningen i hela Sverige..."

Annonsplats

Kontakta KBC för annonsering här

KARLSTAD BUSINESS CENTER - Där människor möter människor. Nätverkar. Skapar affärer.


  • Affärsnätverk: 100-talet KBC Members - och långt fler besökare - rör sig i affärsnätverket. Ett 60-tal olika företag är KBC Members.
  • Representativt: > 100 arbetsplatser och 10 bokningsbara rum, kök, lounge, walk'n'work, JetSeat, eventytor etc. i representativa och påkostade lokaler. Rummen Green och Fly har extra utrustning för videokonferenser.
  • Centralt: < 500 m till Stora Torget. 10 m från vattnet. 300 m från tåg/taxi. 50 m till restauranger, gym 50 m (alla KBC Members tränar utan extra kostnad), kvarterskrogen GoodGuysTap, White Guide restaurangen Naviero.
  • Business: Fokus på marknad/sälj, ekonomi, personal, ledning & LEAN Admin. Och på faktiska affärer.
  • Variation: Konferenser, teknik, videoutrustning i mötesrum, high speed internet, lounge, servicefunktioner, poolbil, träning etc.
  • Mötesplats: workshops, utbildningar, inspiration & nätverkande. Affärsnätverken N1.
  • Tillväxtkorridoren: Som KBC Member har du f n arbetsplatser i Karlstad, Örebro och Stockholm.
  • KBC är ett oberoende entreprenörskap. För affärsmänniskor. Av affärsmänniskor.

Kontakta oss gärna för annonsering i KBC News


Vi är jätteglada att fler än 23.600 beslutsfattare

(varav ca. 14.600 inom Värmland) nu abonnerar på KBC News.

Gilla oss på Facebook - Följ oss på LinkedIn - Se oss på Instagram