Karlstad Business Center
News 9

Ett av alla mess som kommit in efter genomförandet av Karlstad Business Week

KBC NEWS #9 (Sep 2021)


Äntligen positivt!

Efter semestrarna har KBC återigen blivit den naturliga affärsinriktade samlingsplatsen. Med fortsatt beaktande av avstånd, har det varit klart fler människor i våra fräscha lokaler sedan pandemin bröt ut. Jättekul tycker vi!


Idag, fredagen 3/8, var det även gott om folk på vår mysiga fredagsfrukost. Jättekul var det också att det var flera nya ansikten på plats. Personer som förstås är både nyfikna och taggade på att lära känna alla, hitta nya kontakter, prata affärsmöjligheter, hitta synergier och samtidigt ha en trevlig arbetsplats att vara på.


”…hitta nya kontakter, prata affärsmöjligheter, hitta synergier och ha en trevlig arbetsplats...”


Senaste veckorna har det alltså börjat gå mer mot normala förhållanden på KBC. Och även om det ännu inte är någon aktivitet när det gäller event, utbildningar och föredrag så har KBC varit välbesökt.


Ser fram mot affärsträffar

Humör och sinnestämning stiger direkt på många KBC Members när aktiviteterna på KBC ökar. Och det blir förstås en positiv styrka i att ha varandra, åter träffa fler KBC Members, se att det dyker upp nya ansikten etc. 


”…KBC Golfen såväl som INSIDER är nu fullbokade…”


Samtidigt längtar många även efter att det börjar hållas olika event på Karlstad Business Center. Som du säkert sett kommer vi att börja så smått i höst och både KBC Golfen såväl som INSIDER i början av oktober är nu fullbokade. Så det är uppenbart att fler tänker på liknande sätt.

Tillväxtdagen 21/10

Tillsammans med Almi Företagspartner, Företagarna, Ricoh IT Partner, boka.se och Nya Ekonomikompetens arbetar vi vidare för att skapa en magisk Tillväxtdag på KBC.


Att höra andra berätta om sina lärdommar av tillväxt är ovärderligt, både för att lära och ta intryck men också för att stimuleras. Våga ta steget själv samtidigt som du ökar förståelsen och får fler referenspunkter att förhålla dig till när det kanske känns jobbigt m er tillväxtresa. För det gör det från och till. För alla!


”…så att du känner att det blir riktigt givande, stimulerande och matnyttigt...”


Ämnet "tillväxt" kan vara både stort och spretigt. Vi skall försöka få till det så att du känner att det blir riktigt givande, stimulerande och matnyttigt. Så att du själv kan ta delar av dagen direkt in i er egna verksamhet.


Från Succén Karlstad Business Week

Med gott självförtroende från succén med Karlstad Business Week hösten 2019, laddar vi för Tillväxtdagen och kommer också att livesända eventet.


”…en dag på Karlstad business Center och kommer den här gången också att livesändas…”


Tillväxtdagen kommer även att bandas för att alla som anmält sig skall få tillgång till inspelningarna i 3 månader efter eventet. Man kan då gå tillbaka, lyssna igen, anteckna och öka behållningen av Tillväxtdagen.

Innehåll i Tillväxtkorridoren.se

Tillväxtkorridoren.se kommer initialt att omfatta följande områden:

 • Företag
 • Event
 • Utbildningar
 • Affärsnätverk
 • Jobb
 • Nyheter


Genom att aktivera ett konto (FRITT, BAS eller PREMIUM) får ni möjlighet att både marknadsföra er verksamhet, lägga ut info, event, utbildningar, rekrytera osv.

Kristina Ahlmark

Karlstad Business Center

Förhandsmöjlighet

Nu har alla KBC Member plus ett antal utvalrda företag i Värmland fått en exklusiv förhandsmöjlighet att testa och lägga upp information på Tillväxtkorridoren.se.


Parallellt arbetar vi vidare med de sista justeringarna och utvecklingsdelarna för att, när allmän lansering sker måndag 22 september, allt skall fungera så bra som möjligt. Redan från start!


”…vilken viktig del Värmland är av den fantastiska affärsytan...”


Som så ofta har projektet Tillväxtkorridoren.se svält en del under utvecklingsarbetet. Vi har dessutom samlat på oss ett antal spännande utvecklingsmöjligheter som vi satsar på skall komma längre fram. Men först måste vi komma igång med allt som programmerats hittills. Och, förstås, se att mottagandet inom Tillväxtkorridoren blir positivt!


Omfattning av Tillväxtkorridoren.se

Tillväxtkorridoren.se är en digital, oberoende plattform för alla affärsinriktade människor och företag från Oslo till Värmland, Närke, Västmanland vidare till Stockholm. Samt dess närliggande områden inkluderande Falun/Borlänge, Gävle, Uppsala, Linköping/Norrköping till Jönköping vidare upp till Uddevalla/Trollhättan och tillbaka till Oslo igen.


”…och miljarder i årliga affärsvärden…”


Det handlar alltså om ett område med 100.000-tals olika verksamheter, miljoner affärsmänniskor och många miljarder i årliga affärsvärden.


Håll ögon och öron öppna för 22 september börjar vi rulla ut kampanjer och aktiviteter samt släpper lös Tillväxtkorridoren.se till alla affärsmänniskor!

Vad är Tillväxtkorridoren?

En mycket stor andel (75%) av de svarande känner till att Tillväxtkorridoren är området mellan Oslo och Stockholm inkl. närliggande platser. 19% trodde att det är en karriärstege och 6% att det är en forskningsavdelning på universitetet.

Annonsplats

Tillväxtkorridoren.se - digital affärsnytta

Kontakta KBC för annonsering här

"...Karlstad Business Center är sannolikt den mest prisvärda kontorslösningen i hela Sverige..."

Annonsplats

Kontakta KBC för annonsering här

KARLSTAD BUSINESS CENTER - Där människor möter människor. Nätverkar. Skapar affärer.


 • Affärsnätverk: 100-talet KBC Members - och långt fler besökare - rör sig i affärsnätverket. Ett 60-tal olika företag är KBC Members.
 • Representativt: > 100 arbetsplatser och 10 bokningsbara rum, kök, lounge, walk'n'work, JetSeat, eventytor etc. i representativa och påkostade lokaler. Rummen Green och Fly har extra utrustning för videokonferenser.
 • Centralt: < 500 m till Stora Torget. 10 m från vattnet. 300 m från tåg/taxi. 50 m till restauranger, gym 50 m (alla KBC Members tränar utan extra kostnad), kvarterskrogen GoodGuysTap, White Guide restaurangen Naviero.
 • Business: Fokus på marknad/sälj, ekonomi, personal, ledning & LEAN Admin. Och på faktiska affärer.
 • Variation: Konferenser, teknik, videoutrustning i mötesrum, high speed internet, lounge, servicefunktioner, poolbil, träning etc.
 • Mötesplats: workshops, utbildningar, inspiration & nätverkande.
 • Tillväxtkorridoren: Som KBC Member har du f n arbetsplatser i Karlstad, Örebro, Västerås, Eskilstuna, Skövde, Uddevalla, Göteborg och Stockholm.
 • KBC är ett oberoende entreprenörskap. För affärsmänniskor. Av affärsmänniskor.

Kontakta oss gärna för annonsering i KBC News


Vi är jätteglada att fler än 22.600 beslutsfattare

(varav ca. 14.600 inom Värmland) nu abonnerar på KBC News.

Gilla oss på Facebook - Följ oss på LinkedIn - Se oss på Instagram