Karlstad Business Center
News 20

Ett av alla mess som kommit in efter genomförandet av Karlstad Business Week

Kristina Ahlmark, Karlstad Business Center

KBC NEWS #20 (December 2020)


Nyhet #2 (6) är Studio KBC

Vi kommer under 2021 att ta flera steg som kommer hjälpa våra KBC Members att öka sin synlighet för att nå ut med sina företags budskap och reklam. Samtidigt har vi ett uppdämt behov av affärsinformation och inspiration när det idag är bortkastade resurser att försöka sig på traditionella former av nätverkande.


Fler än någonsin har idag också god vana vid att både koppla upp sig via Teams parallellt med att också använda olika kanaler för live- eller inspelade sändningar. Och med våra fantastiska dryga 20.000 prenumeranter på KBC News når vi också ut till många beslutsfattare runt om i Sverige + Osloregionen.


Med start i andra delen av januari 2021 kommer vi att göra video/tv/YouTube-sändningar där vi kommer att varva olika inslag som affärsintervjuer, nyhetsrapportering, Direkt från Karlstad Business Center.


”…självklart kommer vi också att låta våra kunder/KBC Members vara en del av det här…”


Och självklart kommer vi också att låta våra kunder/KBC Members vara en del av det här. Det finns många KBC Members med mycket hög kvalitet på sitt produkt- och tjänsteutbud som verkligen förtjänstar att lyftas fram så att fler får kännedom om dem.


Studio KBC på sikt

Sannolikheten är förstås stor att pandemin är mycket påverkande även när Studio KBC har sin premiär i slutet av januari. Så inspelningarna och sändningarna kommer initialt troligen att ske helt utan publik.


På sikt kommer vi dock att släppa på med publik för att utveckla Studio KBC till livesändningar. På KBC har vi faktiskt unika möjligheter att börja sändningarna utan publik för att sedan på ett smittsäkert sätt successivt släppa på med fler och fler deltagande åhörare på plats.


”…ett affärsnyttigt inslag där vi även kan längta efter ytterligare möjligheter…”


Så det här blir lite av ett affärsnyttigt inslag där vi även kan längta efter ytterligare möjligheter när pandemins effekter mildras.


Dessutom är den här nyheten något som också skapar möjligheter kring det tema vi kommer att lansera för 2021.


Möjlighet för enskilda KBC:are

Genom de investeringar vi nu gör i inspelningsutrustning på KBC, kommer förstås alla KBC:are och andra företag också att ha möjlighet att hyra in sig för antingen inspelningar eller livesändningar. Sedan är det klart att KBC:are också kommer att ha mycket bra rabatter.


”…möjlighet att hyra in sig för antingen inspelningar eller livesändningar…”


Vi har flera personer på KBC som kan sköta utrustningen redan från start. Och med de begränsade resurser vi själva har till den här typen av investeringar, så har vi satsat på prisvärd utrustning som dessutom är ganska enkel att lära sig hantera på ett bra sätt. Vi har dessutom kunnat dra nytta av en del utrustning vi hade investerat i sedan tidigare på Karlstad Business Center.


#2 av 6

Det här var vår 2:a nyhet av 6. Så fortsätt att läsa KBC News så får du inom kort även nyhet 3, 4, 5 och 6. Och via dessa nyhetsbrev kommer du även att få reda på vad vi 2021 kommer att ha för tema för KBC.


Varma hälsningar

Vi på Karlstad Business Center

Annonsplats - Annons införd av Nya Ekonomikompetens

Kontakta KBC för annonsering här

"...Karlstad Business Center är sannolikt den mest prisvärda kontorslösningen i hela Sverige..."

Annonsplats

Kontakta KBC för annonsering här

KARLSTAD BUSINESS CENTER - Där människor möter människor. Nätverkar. Skapar affärer.


  • Affärsnätverk: 100-talet KBC Members - och långt fler besökare - rör sig i affärsnätverket. Ett 60-tal olika företag är KBC Members.
  • Representativt: > 100 arbetsplatser och 10 bokningsbara rum, kök, lounge, walk'n'work, JetSeat, eventytor etc. i representativa och påkostade lokaler. Rummen Green och Fly har extra utrustning för videokonferenser.
  • Centralt: < 500 m till Stora Torget. 10 m från vattnet. 300 m från tåg/taxi. 50 m till restauranger, gym 50 m (alla KBC Members tränar utan extra kostnad), kvarterskrogen GoodGuysTap, White Guide restaurangen Naviero.
  • Business: Fokus på marknad/sälj, ekonomi, personal, ledning & LEAN Admin. Och på faktiska affärer.
  • Variation: Konferenser, teknik, videoutrustning i mötesrum, high speed internet, lounge, servicefunktioner, poolbil, träning etc.
  • Mötesplats: workshops, utbildningar, inspiration & nätverkande. Affärsnätverken N1.
  • Tillväxtkorridoren: Som KBC Member har du f n arbetsplatser i Karlstad, Örebro och Stockholm.
  • KBC är ett oberoende entreprenörskap. För affärsmänniskor. Av affärsmänniskor.

Kontakta oss gärna för annonsering i KBC News


Vi är jätteglada att fler än 23.600 beslutsfattare

(varav ca. 14.600 inom Värmland) nu abonnerar på KBC News.

Gilla oss på Facebook - Följ oss på LinkedIn - Se oss på Instagram

Karlstad Business Center AB

Magasin 2 (Inre Hamn)

Tynäsgatan 10

652 16 Karlstad

 

+46 (0)70 35 95 400

Postadress:

Box 2050

650 02 Karlstad

Fakturaadress:

Kund-id FRX4523

FE 301

105 69 Stockholm

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera