Karlstad Business Center
News 8

Ett av alla mess som kommit in efter genomförandet av Karlstad Business Week

KBC NEWS #8 (Juni 2021)


Tillväxtdagen

Baserat på vårt 'We Love Business' håller vi nu på och planerar för Tillväxtdagen. En heldag för alla er som direkt, eller indirekt, ansvar och ambition om att företaget skall komma vidare, utvecklas och växa. 


Hur skulle det kännas att få inspiration kring förvärv, framgångsrik försäljning, organisk tillväxt via duktiga medarbetare, styrning och kontroll för lönsam tillväxt eller kanske höra mer om försäljning av verksamheten till en större aktör för att på så sätt öka tillväxttakten? 


”…så att du känner att det blir riktigt givande, stimulerande och matnyttigt...”


Ämnet "tillväxt" kan vara både stort och spretigt. Vi skall försöka få till det så att du känner att det blir riktigt givande, stimulerande och matnyttigt. Så att du själv kan ta delar av dagen direkt in i er verksamhet.


Från Succén Karlstad Business Week

Med gott självförtroende från succén med Karlstad Business Week hösten 2019, laddar vi för en dag på Karlstad Business Center och kommer den här gången också att livesända eventen.


”…en dag på Karlstad business Center och kommer den här gången också att livesändas…”


För att du inte skall riskera att missa något som kan ge dig ökad lönsamhet och tillväxt i er egna verksamhet, kommer Tillväxtdagen också att bandas så att alla som anmält sig också har tillgång till inspelningarna i hela 3 månader efter eventet.


Datum

Exakt datum är ännu inte spikat men räkna med mitten/slutet av oktober. Vi kommer att sätta dag och tid innan semestrarna så håll koll på vårt nyhetsbrev så kommer informationen så att du kan anmäla dig i god tid.


Varma hälsningar

Vi på Karlstad Business CenterLansering 1 sep -21

Publik lansering blir 1 sep 2021. Innan dess kommer dock alla KBC Members och samarbetspartners att få access för att kunna planera, lägga upp information och på det sättet ha fördelen av att vara först i tjänsten.


Det handlar alltså om projektet som i steg 1 syftar till att verkligen sätta Värmlands näringsliv på kartan! Få omvärlden inom den s k Tillväxtkorridoren att ännu mer se vilken viktig del Värmland är av den fantastiska affärsytan som finns mellan regionens huvudstäder Oslo och Stockholm.


”…vilken viktig del Värmland är av den fantastiska affärsytan...”


Parallellt har det ju nu också börjat hända saker i satsningen på snabbare tågförbindelser mellan Oslo - Karlstad - Örebro - Västerås - Stockholm. Förbindelser som i sin tur också påverkar alla kringliggande orter positivt.


Gigantisk affärspotential

Med 100.000-tals företag, miljoner affärsmänniskor och miljarder i årliga affärsvärden, är Tillväxtkorridoren den givna hemmaarenan för de flesta verksamheter i regionen. Och mitt i detta ligger faktiskt Värmland, Närke och Västmanland!


”…och miljarder i årliga affärsvärden…”


Låt oss tillsammans ta utgångspunkt i den digitala plattformen för att skapa ännu mer affärsmässig framgång. Både i Värmland såväl som i hela Tillväxtkorridoren. Se fram mot lanseringen 1 septemeber!

Kristina Ahlmark, Karlstad Business CenterVad längtar du mest till?


Över 300 personer svarade på vår fråga. Och mer än hälften längtar till fler fysiska möten. Däremot är avsaknaden av affärsnätverkande inte så stort. Inte heller längtar vi tillbaka till kontoret. Istället vill dubbelt så många gärna fortsätta arbeta hemifrån om det går.


En normal höst, eller?

Ja, det är frågan. Vi på KBC har pratat med många affärsmänniskor och känner att det finns en viss samstämmighet. Många börjar våga tro på en mer normal höst där det går att genomföra olika aktiviteter som innebär att människor möter människor.


Samtidigt är det ganska genomgångende att man tror, eller riktigt vågar hoppas på, att det inte kommer att bli 100% som vanligt. Det verkar dock finnas så pass mycket förhoppning om hösten att många, likt vi själva på KBC, laddar för att kunna börja hålla event, mässor, utbildningar på plats etc.

Annonsplats

Grow - ditt digitala nätverk

Kontakta KBC för annonsering här

"...Karlstad Business Center är sannolikt den mest prisvärda kontorslösningen i hela Sverige..."

Annonsplats

Kontakta KBC för annonsering här

KARLSTAD BUSINESS CENTER - Där människor möter människor. Nätverkar. Skapar affärer.


  • Affärsnätverk: 100-talet KBC Members - och långt fler besökare - rör sig i affärsnätverket. Ett 60-tal olika företag är KBC Members.
  • Representativt: > 100 arbetsplatser och 10 bokningsbara rum, kök, lounge, walk'n'work, JetSeat, eventytor etc. i representativa och påkostade lokaler. Rummen Green och Fly har extra utrustning för videokonferenser.
  • Centralt: < 500 m till Stora Torget. 10 m från vattnet. 300 m från tåg/taxi. 50 m till restauranger, gym 50 m (alla KBC Members tränar utan extra kostnad), kvarterskrogen GoodGuysTap, White Guide restaurangen Naviero.
  • Business: Fokus på marknad/sälj, ekonomi, personal, ledning & LEAN Admin. Och på faktiska affärer.
  • Variation: Konferenser, teknik, videoutrustning i mötesrum, high speed internet, lounge, servicefunktioner, poolbil, träning etc.
  • Mötesplats: workshops, utbildningar, inspiration & nätverkande.
  • Tillväxtkorridoren: Som KBC Member har du f n arbetsplatser i Karlstad, Örebro, Västerås, Eskilstuna, Skövde, Uddevalla, Göteborg och Stockholm.
  • KBC är ett oberoende entreprenörskap. För affärsmänniskor. Av affärsmänniskor.

Kontakta oss gärna för annonsering i KBC News


Vi är jätteglada att fler än 22.600 beslutsfattare

(varav ca. 14.600 inom Värmland) nu abonnerar på KBC News.

Gilla oss på Facebook - Följ oss på LinkedIn - Se oss på Instagram