“En nivå av positivitet som jag bara kunde drömma om”

- Att vara en del av ett positivt affärsklimat på KBC har blivit härlig del av mitt arbetsliv. Jag är en som tidigare var van vid att arbeta från ett traditionellt kontor eller hemifrån. Nu har jag upptäckt att KBC:s coworking erbjuder en rad fördelar som jag faktiskt inte ens hade en tanke på innan.

Fredagsfrukostarna på KBC är ett populärt inslag i arbetsveckan för många KBC:are

För det första har konceptet bidragit till att jag är mer produktiv än jag var innan jag kom till KBC. KBC-miljön är så inbjudande och energifylld. Jag är omgiven av andra självständiga yrkesverksamma och företagare som delar min arbetsmoral och entusiasm.

Denna kollektiva energi är smittsam och har hjälpt mig att fokusera på mina uppgifter och öka min produktivitet.

För det andra har jag på Karlstad Business Center förmånen att omge mig med nästan som ett ekosystem av olika branscher och experter. Att ha tillgång till kollegor som är coacher, marknadsförare, utvecklare och företagsstrateger innebär en skattkista av idéer och möjligheter. Vi delar kunskap, samarbetar och ger varandra feedback. KBC har också utvidgat mitt nätverk och öppnat dörrar till samarbeten som jag inte hade tidigare. Det känns jättekul!

Sedan ger KBC också den flexibilitet jag behöver. Jag kan anpassa min arbetsplats efter mina behov, från att ha en mer tyst plats för att koncentrera mig till att använda gemensamma utrymmen för möten och kreativa samarbeten.

Men det härligaste är ändå den positiva atmosfären.

KBC ger förutsättningar för en rätt unik känsla av gemenskap och samhörighet för den som vill.

Att ha “kollegor” runt mig som stöttar och inspirerar mig har gjort arbetet ännu roligare. Det är lite som att vara en del av en ständigt växande och stödjande affärsfamilj.

Sammantaget har mitt abonnemang på KBC skapat ökad produktivitet, kreativitet, möjligheter och gemenskap för mig. Och jag vet många här som delar den känslan. Jag ser fram emot varje arbetsdag.

- - -

Läs gärna mer om Karlstad Business Center här>>>

Föregående
Föregående

19 nya företag på KBC ger nu rekordet 60-talet olika verksamheter

Nästa
Nästa

Löfbergs - mer än bara värmande och gott kaffe!