Löfbergs - mer än bara värmande och gott kaffe!

Att runda Löfbergs kaffeskrapa i Karlstads Inre Hamn en tidig morgon och känna doften av nyrostat kaffe som paketeras för att sedan, paket för paket, slingra sig genom byggnadens löpande band vidare in på lagret. Det är en bra början på en arbetsdag i Karlstad!

Löfbergs kända kaffeskrapa i Värmlands hetaste affärsområde, fantastiska Inre Hamn

Löfbergs är ju mycket kända för sitt goda kaffe, sitt hållbarhetstänk, sponsring av Färjestad etc. etc. Inte riktigt lika många utanför Värmland, känner till att Löfbergs också har ett fastighetsbolag. Löfbergs Fastigheter AB. VD för Löfbergs Fastigheter är Tomas Rhöse som tillsammans med sin personal förvaltar och utvecklar fastighetsbeståndet.

Då hade KBC aldrig kommit till

Det finns många fördelar med att vara kommersiell hyresgäst hos Löfbergs Fastigheter. Det vet vi som står bakom Karlstad Business Center (KBC) efter att ha hyrt olika lokaler i Löfbergs Fastigheters bestånd under snart 15 års tid.

Faktiskt är det så att hade inte Löfbergs Fastigheter haft lokaler att tillhandahålla när KBC skulle skapas, hade KBC aldrig sett dagens ljus. Det är ofta så pass viktigt med en bra hyresvärd för en verksamhet. (Vilket i sin tur är en fördel för coworkings som KBC - där kunderna har möjlighet till korta avtal. Ifall det inte skulle fungera som tänkt.)

Det omvända

Efter många år i näringslivet vet vi också vad det innebär att ha en dålig hyresvärd. Där det ideligen uppstår problem och missförstånd och det blir en ständig dragkamp mellan hyresgästen och hyresvärden. Något som tom kan bli så dränerande att man tvingas flytta hela verksamheten.

Är Löfbergs ofelbara, eller?

Nej, självklart händer det saker och uppstår fel eller brister ibland även med Löfbergs Fastigheter som hyresvärd. Vår mångåriga erfarenhet är dock att representanterna för fastighetsbolaget alltid varit bemötande och ärligt försökt lösa situationerna efter bästa förmåga. Aldrig skyllt ifrån sig eller betett sig undvikande.

Många exempel genom åren

Det som är unikt med Löfbergs Fastigheter som hyresvärd är också att de verkligen är lyhörda för att försöka ställa upp när det uppstår större utmaningar.

För drygt 12-13 år sedan när en av våra hyresgäster (hyrde av oss som hyrde av Löfbergs Fastigheter) gick i konkurs ställde Löfbergs Fastigheter upp på ett mycket bra sätt för att hitta lösningar.

Ett annat exempel är när det är behov av ombyggnationer och/eller utökning av lokalytor. Sällan är något omöjligt och dialog kan ske i positiv samverkan utan orimliga krav på hyresnivå eller kontraktslängd.

Vi hade en pandemi och Löfbergs Fastigheter tog nästan direkt eget initiativ till att försöka stötta i någon form osv.

Engagerade i hyresgästens verksamhet

Att hyresvärden dessutom ställer upp och engagerar sig i hyresgästens verksamhet är också ganska unikt. Men det gör Löfbergs Fastigheter, och även bakomliggande ägare Löfbergs. Under åren sedan vi 2015 lanserade idén om Karlstad Business Center, har Löfbergs Fastigheter peppat oss, ställt upp för oss och hållit intresset högt för det vi gör i verksamheten.

Stort tack till er på Löfbergs Fastigheter för många bra år tillsammans! Vi hoppas på lång samverkan även framgent!!

- - -

Läs gärna mer om Löfbergs Fastigheter här>>>

(Observera att detta är en helt fristående artikel som inte på något sätt är sponsrad eller påverkad av Löfbergs Fastigheter)

Föregående
Föregående

“En nivå av positivitet som jag bara kunde drömma om”

Nästa
Nästa

Fri träning saknas på nästan alla andra coworkings